ASLAN “ÜÇ BEŞ ÇAKALA HÜSEYİN’İMİZİ YEDİRMEYİZ”

Politika - 10 yıl önce

Adalet ve Kalkınma Partisi Erbaa İlçe danışma kurulu toplantısana katılan Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan konuşmasında Üç beş çakala Hüseyin’imizi yedirmeyiz”  

 

Ak Parti Erbaa İlçe danışma kurulu toplantısı Erbaa Hüseyin Şahin yüzme havuzunda yapıldı. Toplantıya Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Erbaa belediye başkanı Hüseyin Yıldırım, AK Parti Erbaa ilçe başkanı Av. Fatih Akgün ve çok sayıda partili katıldı. İlçe danışma kurulu toplantısında divana Sebahattin Tütüncü, Hülya Kara, İsmail Kanbolat, Mesut Kaya ve Yasemin Çelik seçildi. Divanın oluşturulmasının ardından kürsüye çıkıp partililere seslenen İlçe başkanı Fatih Akgün 27 Mayıs darbesinden bahsederek Ezanların Türkçe okutulurken Kur’an diliyle okutulmasına vesile olan Menderes ve arkadaşlarını da rahmetle anıyoruz dedi. Akgün İlçe danışma kurulu toplantısına partililerin gösterdiği katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu birlik ve beraberliğimizin neticesini Allah’a çok şükür 30 Mart 2014 de 3 belediye başkanlığı 4 il genel meclis üyeliği, 17 belediye meclis üyeliği ile Erbaa’da olmaz denilenleri gerçekleştirdik. Allah’a çok şükür ki Erbaa mızı da ak belediyecilikle buluşturduk.

 

ELBETTE BAŞKANIMIZIN YANLIŞLARINI SÖYLEYECEĞİZ

 

Artık Erbaa’da mazeret olarak göstereceğimiz hiçbir şey kalmadı. Merkezi iktidar ve yerel iktidar birleşti. Artık Erbaa mızı uçuşa geçirme zamanı geldi. Bizler ilçe teşkilatı olarak yapacağı tüm olumlu işlerde belediye başkanımızın arkasında olacağız. Olumsuzların da ise elbette ki yanlış yaptığını söyleyeceğiz uyarılarda bulunacağız. Biz Erbaa mızı uçuşa geçireceğiz derken bir güvencemiz var, 12 yıl boyunca Erbaa’mız için gece gündüz çalışan ve bizi Ankara’da en iyi şekilde temsil eden Zeyid Aslan’ımız var. Artık projelerimizi Belediye başkanımız hazırlayacak, bizler de dosyayı alıp soluğu Zeyid Abimiz’in yanında alacağız dedi.

 

Akgün’ün ardından kürsüye çıkan Erbaa Belediye başkanı Hüseyin Yıldırım “Konuşmasında başkanımız da belirtti doğru yaptığımızda yanımızda olacaklarına hiçbir kuşkumuz yok. Yanlış yaptığımızda da bir abi olarak, bir kardeş olarak, şefkat tokadı atacağından da hiçbir endişem yok. Bundan dolayı da çok bahtiyarım oldukça mutluyum bizi seçtiniz tabi ki bizi denetlemesi de hesap sorması da bu aileye düşecektir. Zincirin halkasıymış gibi kendini göstermeye çalışan zümrelerin maskeleri gezi parkı ve 17 Aralıktataya çıktı belli dönemler ben de yer aldım buganizasyonlarda bende içlerinde bulundum ama bugün geldiğimiz noktada bizim yerimiz duruşumuz bellidir. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın çırağıyız dedik, yol arkadaşıyız dedik halkla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bu süreçler bizim için de şefkat tokadı oldu belki arınarak belki temizlenerek yolumuza daha güçlü yürüyeceğiz inşallah rabbimden istediğim budur.

 

BELEDİYEDEKİ İŞTEN ÇIKARMALAR

 

 Düzenlenen toplantıda Erbaa Belediyesinde  işten çıkarılma iddaları hakkında konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ‘’Erbaa belediyesini aldığımız ilk günden bu yana belediyenin neresini tuttuysak elimizde kaldı ne yapmak istediysek inanın yarıda kaldı. En başta şunu belirtmek istiyorum demiştik ki biz “Erbaa belediyesinden bir kişi gidecek gerisi kalacak”. Bu çok eleştirildi ama biz bu iyi niyetimizle yolumuza devam ettik koltuğa ilk oturduğumuz günden itibaren bütün personellerimizi topladık ve dedik ki arkadaşlar işini yapan halkın parasını har vurup harman savurmadan çalışan mesaisine riayet eden sadece işiyle ilgilenen işçi kardeşlerimize hiçbir sözümüz yok. Ancak seçim bittiği halde seçimin bittiğinin farkında olmayanlara da yol vereceğimizden emin olun dedik. Bu uyarımızı dikkate almayan Başbakanımıza hareket etmeye bizlere hakaret etmeye, yönetimimize, partimize hakaret etmeye devam eden işçi kardeşlerimizle de yollarımızı ayırdık. Aynı hareketlere devam eden arkadaşlarımızla da yollarımızı ayırmaya devam edeceğimizi tekrar hatırlatıyorum’’ dedi.

 

“HAVANIZI ALIRSINIZ”

 

Danışma kurulu toplantısında son olarak söz alan Tokat Milletvekili Zeyid Aslan Belediye yönetimiyle ilçe yönetiminin, ilçe yönetimiyle Milletvekilinin, Milletvekiliyle teşkilatının arasını bozacağını zanneden bir takım zavallılar var. Değerli arkadaşlarım değerli teşkilat mensuplarım biz bir takım makamların sevdası onun şanı ve şöhreti için o yolculuğa çıkmış insanlar topluluğu değiliz. Elbette eksiklerimiz olabilir, elbette yanışlarımız olabilir, elbette acemiliklerimiz olabilir ama bizler öyle bir inancın ve öyle bir hareketin mensuplarıyız ki ayıplarımızı gece gibi örten bir anlayışın sahipleriyiz. O yüzden ufak tefek eksiklerden ufak tefek yanlışlardan yola çıkarak bu siyasi hareketin arasına fitne sokmaya çalışan, nifak sokmaya çalışanlara şuran şunu ifade etmek istiyorum “ havanızı alırsınız”.

 

“KALEMİNDEN KİR AKAN”

 

‘’Ben 13 yıl milletvekili olarak görev yaptığım ve siyasetine ter döktüğüm, emek verdiğim ve her birine de siyasete girmesinde, siyaset yapmasında Erbaa’mıza, Tokat’ımıza Ülkemize katkı vermesi için emek verdiğim kardeşlerimin arasını kim bozmaya kalkarsa karşısında beni bulur. Bunu buradan açık yüreklilikle ifade ediyorum. Kaleminden kir akan, kaleminden nifak akan, kaleminden fitne akan zavallılar, kendilerini bir şey zannetmesinler. 2 ay boyunca Erbaa’nın gecesini gündüzüne katarak karını, kışını, çoluğunu, çocuğunu yok sayarak on binlerce insanın sokaklarda kazandığı zaferi bir kalemin ucunda arayanlar bu insanlara haksızlık yapmasınlar bu haksızlığa da asla müsaade etmeyeceğim’’ dedi.

 

“ÜÇ BEŞ ÇAKALA HÜSEYİNİMİZİ YEDİRMEYİZ”

 

Bizim teşkilat olarak odaklanacağımız tek şey büyük Erbaa hayalini seçim boyunca vadettiğimiz yeni Erbaa’yı oluşturmak olacak. Bununla ilgili de Allah’ın izniyle çalışmalara başladık. 2 yıl içinde Erbaa’daki büyük değişimin farkına bütün Erbaalılar varacak bunun için sizin desteğiniz lazım sizin desteklerinizin ve dualarınızın devam etmesi lazım. Ben belediye başkanımız Hüseyin kardeşime sonuna kadar güveniyorum 33 yaşında heyecanı var dinamizmi var Allah’ın izniyle bizim de tecrübelerimiz teşkilatımızın da katkısıyla bambaşka bir Erbaa’yı beraber oluşturacağız. Hani biz gezi olaylarında pankartlar asardık başbakanımızı Tayyip Erdoğan’ımızı yedirmeyeceğiz diye bendeadan esinlenerek söylüyorum biz öyle üç beş çakala Hüseyin’imizi yedirmeyiz Allah’ın izniyle’’dedi. .Konuşmaların ardından soru cevap bölümüne geçildi.

Haftanın Öne Çıkanları

ERBAA`DA MOTOSİKLET KAMYONUN ALTINA GİRDİ: 2 ÖLÜ

2014-05-30 10:44 - Yaşam

ASLAN “ÜÇ BEŞ ÇAKALA HÜSEYİN’İMİZİ YEDİRMEYİZ”

2014-05-31 09:59 - Politika

KIZ MESLEK LİSESİ BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLADI

2014-05-30 10:43 - Eğitim

KUM VE DÜZGÜN’Ü YOK SAYDILAR

2014-05-28 10:07 - Politika

TAŞKESEN, ‘’VATANDAŞLARDAN HELALLIK İSTEDİ ‘’

2014-05-28 10:11 - Gündem

YAVRU AYI BURSA’YA GÖNDERİLDİ

2014-05-31 09:59 - Yaşam

ÇELİK, ‘’12’DE 12’Yİ TAMAMLAYACAĞIZ’’

2014-05-28 10:10 - Gündem

ÇALIŞKAN, ‘’ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİ UNUTMADI ‘’

2014-05-28 10:08 - Gündem

DÖKÜLEN, ‘’ BUĞDAY KONUSUNDA ÇOK ENDİŞELİYİZ’’

2014-05-27 10:05 - Gündem

DOĞRU; ‘’YEŞİLYURT’TA ANNELER KAZANACAK’’

2014-05-27 10:06 - Politika

İlgili Haberler

CHP Genel Başkanı Özel, Eskişehir’de merkez belediyeleri ziyaret etti

18:30 - Politika

Bakan Güler, Katar Genelkurmay Başkanı Al-Nabet’i kabul etti

17:15 - Politika

Başkan Kul’dan Ankara temasları

10:56 - Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Başbakanı Asodov’u kabul etti

19:16 - Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Etiyopya Cumhurbaşkanı Wirtu ve Etiyopya Dışişleri Bakanı Taye Atske Selassie ile görüştü

18:23 - Politika

Günün Manşetleri

Çankırı’da arazi yangını

21:36 - Gündem

Ucuza şeker ve yağ satma vaadiyle dolandırıcılık yapan 6 şüpheliden 5’i tutuklandı

20:55 - Gündem

Şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

20:31 - Gündem

İşçi servisinin çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti

20:13 - Gündem

Trabzon’daki dolmuşçu öğrenci kavgası böyle yaşanmış

20:08 - Gündem